Publicații diverse

Oferta noastră cuprinde o gamă variată de publicații. De-a lungul timpului, am colaborat cu numeroși parterneri din diverse domenii, cu precădere din industria mass-media. Printre servicii se numără inclusiv redefinirea întregii grafici a unui ziar local sau central. Totodată, am realizat de la „zero” concepte grafice pentru reviste de cele mai diverse tipuri în domenii precum sistemul de sănătate (suplimente), învățământ (reviste școlare, suplimente), administrația publică (buletine informative pentru primării și servicii din subordine), industria de entertainment (festivaluri), imobiliare (suplimente, publicații de prezentare), evenimente speciale (congrese, conferințe) sau sport (suplimente, reviste). Toate proiectele le-am tratat cu seriozitate și profesionalism. Ne place ceea ce facem și acesta este unul dintre principalele motive care duc la un produs de impact. Suntem deschiși la propuneri și așteptăm același lucru și de la colaboratorii noștri.

În această pagină puteți vizualiza două exemple de publicații, ambele realizate în colaborare cu una dintre cele mai bune instituții de învățământ particulare din municipiul Iași.

Cât mă costă un astfel de proiect?

Orice muncă trebuie răsplătită, nu? Costul unei publicații este calculat în funcție de mai multe criterii, dar principalele două aspecte țin de numărul de pagini și de orele de lucru. Prețul îl stabilim împreună, după mai multe runde de discuții. Trebuie să înțelegem cu precizie dorințele tale pentru a ne face o idee asupra complexității proiectului. Costul este rodul unei negocieri, nu avem prețuri standard. Munca diferă la fiecare proiect în parte, nu lucrăm pe șabloane. Tot ce facem este personalizat. Primul pas este să ne contactezi.