Ziar aniversar

La aniversarea unei persoane apropiate vei suprinde pe toată lumea când vei oferi cadou un ziar personalizat. Spune-ne povești și întâmplări haioase din viața sărbătoritului și apropiaților săi, iar noi ne ocupăm de restul. Inclusiv tu poți fi un ziarist de ocazie, iar noi edităm conținutul astfel încât să respecte regulile și principiile jurnalistice. Fiecare ziar personalizat conține, la alegerea ta, montaje și trucaje foto. Realizăm layout-uri profesioniste și unice pentru fiecare proiect în parte.

Colaborăm îndeaproape pentru realizarea ziarului. Lucrurile pe care vrei să ni le povestești și care vrei să apară în publicația specială pot fi trimise prin poșta electronică sau prin orice altă metodă modernă de comunicare (ex. Whatsapp, Facebook etc.). De îndată ce le primim, fii sigur că vom reveni cu două sau mai multe întrebări. Din experiență, așa se întâmplă de fiecare dată.

Mai jos, puteți vizualiza un exemplu de ziar aniversar, publicat cu acordul beneficiarului. Mergeți cu mouse-ul în unul dintre colțurile paginii și „dați” pagina (pentru variantă mobilă, recomandăm swipe right to left).

pza


Cât costă un astfel de proiect?

Orice muncă trebuie răsplătită, nu? Când calculăm prețul, ținem cont de cel puțin trei factori: ore de lucru, complexitate și număr de pagini. Fiecare proiect este diferit, totul ține de personalitatea protagoniștilor. În general, costurile estimative se ridică la 300 lei pentru un ziar cu 4 pagini și 550 lei în cazul unui ziar cu 8 pagini. Aceasta este oferta standard. Însă, putem realiza ziare cu un număr mai mare de pagini, dar, pentru astfel de proiecte, trebuie să ne spui exact care sunt dorințele tale și apoi noi te informăm asupra prețului.

În ceea ce privește proiectul realizării unui tablou, costul estimativ ajunge la 100 lei.

Important

Costurile exprimate de mai sus sunt orientative și reprezintă un nivel minim. Orice proiect este diferit în complexitate. Totodată, costul nu include cheltuielile legate de tipar/print sau înrămare.

Un cadou inedit pentru persoana apropiată ție nu trebuie să fie neapărat un ziar. Foștii noștri complici ne-au solicitat de-a lungul timpului și alte tipuri de produse, iar oferta noastră s-a diversificat. De exemplu, cum ar fi dacă ai pune sărbătoritul/a pe prima prima pagină a unui ziar cunoscut la nivel internațional și apoi ai înrăma produsul? Mai mulți foști colaboratori ai noștri ne-au cerut acest lucru și feed-back-ul transmis de ei a fost foarte bun (vezi rubrica de testimoniale). Așadar, cu o singură pagină de ziar poți surprinde în mod plăcut persoana apropiată. Noi ne dorim să iasă un produs cât mai bun, iar pentru a înfăptui acest lucru trebuie să colaborăm. Despre alte „taine” ale colaborării noastre poți citi AICI (tehnic), AICI (tehnic), AICI (tehnic) și AICI (tehnic).


Mai jos, poți vizualiza un alt exemplu de ziar aniversar pe care ni l-a solicitat un tată pentru copilul său (ziarul este publicat cu acordul beneficiarului). Publicația scoate în evidență celebra de acum expresie „ce mă fac când voi fi mare?”. Chiar dacă ți se pare reală, poza de pe prima pagină este, de fapt, un trucaj. Atât de buni suntem :).