Ziar de botez

Un ziar personalizat poate fi realizat și la un botez. În cazul unui astfel de eveniment, oferim posibilitatea ca acest tip de ziar personalizat să fie realizat și post-eveniment, urmând a fi împărțit invitaților în timpul petrecerii. Avem soluții pentru a colabora într-o astfel de inițiativă în majoritatea zonelor din țară. Ziarul va cuprinde fotografii din biserică și o relatare profesionistă de la eveniment (Notă: Ne bazăm inclusiv pe relatarea ta, iar noi ne asigurăm că în ziar va respecta principiile și rigorile jurnalistice). Putem „conspira” inclusiv cu tine în calitatea ta de invitat pentru a face o surpriză fericitului cuplu. Un ziar de botez poate fi gândit și ca un cadou pe termen lung…realizat astăzi și oferit copilului tău la împlinirea vârstei de 18 ani, când deja amprenta timpului va fi lăsat urme…

Cât mă costă un astfel de proiect?

Orice muncă trebuie răsplătită, nu? Când calculăm prețul, ținem cont de cel puțin trei factori: ore de lucru, complexitate și număr de pagini. Fiecare proiect este diferit. În general, costurile estimative se ridică la 300 lei pentru un ziar cu 4 pagini și 550 lei în cazul unui ziar cu 8 pagini. Aceasta este oferta standard. Însă, putem realiza ziare cu un număr mai mare de pagini, dar, pentru astfel de proiecte, trebuie să ne spui exact care sunt dorințele tale și apoi noi te informăm asupra prețului.

Poți alege și o altă idee: realizarea unui tablou, iar copilul tău să fie protagonistul pe prima pagină înrămată a unui ziar. Într-un astfel de caz, costul estimativ este de 100 lei.

Important

Costurile exprimate sunt orientative și reprezintă un nivel minim. Orice proiect este diferit în complexitate. Totodată, costul nu include cheltuielile legate de tipar/print sau înrămare.

Alte tipuri de ziare personalizate