Ziar de eveniment

O astfel de publicație specială o recomandăm în situația unui eveniment important al vieții noastre, poate fi atât personal, cât și profesional. De pildă, în ambele categorii ar putea încadrat un ziar pe care l-am realizat pentru un colaborator din Timișoara. El a luat o decizie importantă – a plecat din domeniul în care a activat timp de 10 ani pentru a-și începe propria afacere – și s-a gândit să-și anunțe familia, prietenii și colegii de serviciu într-un mod inedit. Însă, la nivel profesional, cei mai mulți colaboratori ai noștri au apelat, până acum, pentru editarea unui ziar cu ocazia unor momente importante din firmă: team building, aniversarea a „n” ani de existență a companiei, avansare în funcție sau chiar încheierea unei afaceri de impact. Unii colaboratori ai noștri au optat, de-a lungul timpului, pentru evenimente de off-road și diverse festivaluri.

Mai jos, puteți vizualiza un exemplu de ziar de eveniment, publicat cu acordul compliceului nostru din Galați. Mergeți cu mouse-ul în unul dintre colțurile paginii și „dați” pagina (pentru variantă mobilă, recomandăm swipe right to left).

ziar_eveniment2

Cât costă un astfel de proiect?

Orice muncă trebuie răsplătită, nu? Când calculăm prețul, ținem cont de cel puțin trei factori: ore de lucru, complexitate și număr de pagini. Fiecare proiect este diferit, totul ține de personalitatea protagoniștilor. În general, costurile estimative se ridică la 300 lei pentru un ziar cu 4 pagini și 550 lei în cazul unui ziar cu 8 pagini. Aceasta este oferta standard. Însă, putem realiza ziare cu un număr mai mare de pagini, dar, pentru astfel de proiecte, trebuie să ne spui exact care sunt dorințele tale și apoi noi te informăm asupra prețului.

Important

Costurile exprimate de mai sus sunt orientative și reprezintă un nivel minim. Orice proiect este diferit în complexitate. Totodată, costul nu include cheltuielile legate de tipar/print sau înrămare.