Ziar de nuntă

De ce un ziar personalizat de nuntă? Pentru că știm cu toții că este un moment al vieții despre care vrem să păstrăm cât mai multe amintiri. În plus, un ziar personalizat de nuntă este surpriza pe care poți fi sigur că toți invitații la eveniment o vor aprecia. Publicația specială poate cuprinde detalii despre miri, părinții spirituali ai acestora, precum și programul evenimentului. De asemenea, mirii pot povesti peripețiile prin care au trecut în organizarea nunții sau pot relata despre povestea lor de iubire. În paginile unui ziar personalizat putem include montaje și trucaje foto (alegerea este a ta). Nu în ultimul rând, ziarul poate fi folosit inclusiv ca invitație de nuntă.

Mai jos, puteți „răsfoi” un ziar personalizat realizat recent (tip „nuntă de hârtie”, dăruit de unul dintre soți cu ocazia împlinirii unui an de căsnicie), publicat cu acordul beneficiarilor (pentru cei aflați pe varianta de mobil a site-ului recomandăm swipe from right to left)

banner_nunti

Ziarul publicat în această categorie face referire la împlinirea unui an de căsnicie al unui cuplu care a colaborat cu noi (ziar publicat cu acordul beneficiarilor). De altfel, ce cadou poate fi nimerit decât un ziar atunci când sărbătorești „nunta de hârtie” ? Mulți complici de-ai noștri ne-au solicitat o astfel de publicație. De cele mai multe ori, în paginile unor astfel de publicații apar informații despre modul în care s-a desfășurat nunta, luna de miere sau despre peripețiile prin care cuplul a trecut în primul an de căsnicie. Uneori, am avut complici care au ales să realizeze un ziar cronologic, de la momentul primei întâlniri și până la cel actual, cu momentele importante petrecute de-a lungul timpului.


pozatest

Cât costă un astfel de proiect?

Orice muncă trebuie răsplătită, nu? Când calculăm prețul, ținem cont de cel puțin trei factori: ore de lucru, complexitate și număr de pagini. Fiecare proiect este diferit, totul ține de personalitatea protagoniștilor. În general, costurile medii se ridică la 300 lei pentru un ziar cu 4 pagini și 550 lei în cazul unui ziar cu 8 pagini. Aceasta este oferta standard. Însă, putem realiza ziare cu un număr mai mare de pagini, dar, pentru astfel de proiecte, trebuie să ne spui exact care sunt dorințele tale și apoi noi te informăm asupra prețului.

Important

Costurile exprimate de mai sus sunt orientative și reprezintă un nivel minim. Orice proiect este diferit în complexitate. Totodată, costul nu include cheltuielile legate de tipar sau print.

Cum realizăm ziarul de nuntă? Detalii despre toate aspectele colaborării noastre, inclusiv din punct de vedere tehnic, puteți citi AICI. În ceea ce privește conținutul, nu există o structură-model. Totul se bazează pe relatările tale, iar în funcție de acestea noi gândim atât structura, cât și conținutul. Întregul design al ziarului va fi conceput în jurul poveștii voastre. Timpul de realizare a unui ziar este de 5 zile (ziar de 4 pagini) sau 10 zile (ziar de 8 pagini). În cazuri urgente, scurtăm aceste termene, în funcție de volumul de muncă existent la acel moment. Ziarul de nuntă poate fi realizat și post factum. Într-un astfel de caz, publicația va scoate în evidență modul în care s-a desfășurat petrecerea. Ziarul poate fi dăruit nașilor și apropiaților.