Ziar electoral

Produsul electoral se adresează în special oamenilor politici, dar nu este limitat la aceștia. În ultimii 10 ani, am colaborat pe parte de grafică cu directori de campanie de la toate partidele importante (PSD, PNL, fostul PDL, UNPR, PMP). Proiectele au fost derulate în diverse județe ale țării, mai ales cele din Regiunea de Nord-Est și cu precădere în Iași, Neamț și Vaslui. Am elaborat layout-uri pentru materiale de campanie cu respectarea indicațiilor obligatorii din ghidurile făcute la nivel național de către conducerile centrale ale organizațiilor politice. Doar în ultimii cinci ani, materialele noastre au fost tipărite în sute de mii de exemplare.

Mai jos, puteți vizualiza trei exemple de reviste/broșuri electorale. Mergeți cu mouse-ul în unul dintre colțurile paginii și „dați” pagina. Pentru o mai bună interactivitate, recomandăm browserul Google Chrome. (pentru variantă mobilă, recomandăm swipe right to left).


Cât mă costă un astfel de proiect?

Nu există un preț standard pentru publicații electorale. Costul îl stabilim după ce înțelegem cu exactitate dorințele colaboratorului nostru. Important de precizat în acest context este că putem asigura un pachet grafic electoral care să cuprindă și alte tipărituri: afișe, bannere, mesh-uri, infografice, calendare, pliante, cărți de vizită, mape de prezentare, cartoline (online) și altele. Trebuie doar să ne contactați și stabilim împreună premisele colaborării noastre. Punem accent pe comunicare și garantăm profesionalism.