Despre noi

Aktmedia.ro

Suntem o întreprindere specializată în servicii profesionale de grafică. Avem o experiență de 20 ani în domeniu. Colaborăm cu jurnaliști în proiectele noastre. Cam aceasta ar fi, pe scurt, descrierea companiei noastre. Ideea creării unui produs precum „ziarul personalizat” a pornit întâmplător acum câțiva ani, când am realizat o astfel de publicație pentru un prieten: feed-back-ul a fost foarte bun, iar toată lumea a fost încântată. Atunci a fost momentul în care ne-am dat seama că și alte persoane ar putea deveni „victimele” unui „complot” de genul celui pus la cale de noi.

Ne-am făcut rapid un site, pe care îl relansăm astăzi (3 octombrie 2017), iar, spre surprinderea noastră, au început să ne contacteze oameni din toată țara. A fost greu la început pentru că toți ne solicitau modele, iar noi eram nevoiți să-i refuzăm. Acele câteva ziare făcute în primele luni conțineau informații personale despre protagoniști. Și acum publicațiile cuprind în mare parte note personale, dar pentru toate ziarele publicate pe acest site avem acordul beneficiarilor. E bine de știut că nu publicăm niciun ziar pe site fără a avea acest acord, respectăm confidențialitatea „complicilor” noștri.

Te întâmpinăm acum cu o nouă interfață, zicem noi mai interactivă față de precedenta. Acum ai ocazia să „răsfoiești” și câteva dintre publicațiile făcute de-a lungul anilor. Site-ul este mai bine structurat și am adăugat produse noi: ziarul de nuntă, ziarul de botez și ziarul eveniment. Astfel de publicații ne-au fost solicitate în activitatea noastră, în contextul în care noi ne-am concentrat la început pe ziare aniversare.

În final, vrem să mulțumim tuturor „complicilor” noștri cu care am colaborat. Te așteptăm și pe tine să te convingi de abilitățile noastre. Contactează-ne.